Σύνθετη Αναζήτηση


ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Συγχρηματοδότηση
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.)

YΠOYPΓEIO ΠAIΔEIAΣ, ΔIA BIOY MAΘHΣHΣ KAI ΘPHΣKEYMATΩN

ΠEPIΦEPEIAKO EΠIMOPΦΩTIKO KENTPO ΠEIPAIA


Τελευταία Νέα

Ειδήσεις

Βεβαιώσεις παρακολούθησης Project

Posted by: Π.Ε.Κ. Πειραιά on 20 Ιανουαρίου 2012 10:03:38 πμ (812 αναγνώσεις)
Παραλαβή βεβαιώσεων παρακολούθησης Project

1. Οι εκπαιδευτικοί περιοχής Αττικής, οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα "Επιμόρφωση για το Project" στο Π.Ε.Κ. Πειραιά, μπορούν να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις τους από τη Γραμματεία του Π.Ε.Κ. Πειραιά καθημερινά από 10.00π.μ. έως 14.00μ.μ.

2. Οι εκπαιδευτικοί περιοχής Δωδεκανήσου, οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα "Επιμόρφωση για το Project" στο επιμορφωτικό κέντρο του Π.Ε.Κ. Πειραιά στη Ρόδο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Σαμίου (Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου), Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ώρες 10.00π.μ- 14.00μ.μ. στο τηλ. 22410 55849, προκειμένου να παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους.

3. Οι εκπαιδευτικοί περιοχής Κυκλάδων, οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα "Επιμόρφωση για το Project" στο Π.Ε.Κ. Πειραιά, θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις τους μέσω της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων το προσεχές διάστημα.


IE7 Enhanced Σχεδιασμός χωρίς HTML πίνακες Επικύρωση XHTML 1.0 Strict Επικύρωση CSS Powered by Hypertext Preprocessor-PHP Powered by Xaraya

© Copyright 2005 Π.Ε.Κ. ΠειραιάPowered by Xaraya